Ideme naplno. Pri nákupe nad 50€ doprava zdarma. Použite kód: POSTAPRETEBA.

5 TIPOV NA VIANOČNÝ DARČEK OD CTM

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Máte toho plnú hlavu a neviete, akým darčekom potešiť svoje deti, blízkych alebo kamarátov? Vybrali sme pre vás 5 darčekov, ktoré zaručene potešia každého cyklistu. Čítajte ďalej!

 
Vianoce sa nezadržateľne blížia. Máte toho plnú hlavu a neviete, akým darčekom potešiť svoje deti, blízkych alebo kamarátov? Vybrali sme pre vás 5 darčekov, ktoré zaručene potešia každého cyklistu. Čítajte ďalej!
1. Zateplené rukavice

 
Cyklistika je závislosť a preto každý správny biker jazdí aj v zime. Problém nastáva až vtedy, keď sa zima naplno prejaví a ruky nám nepríjemne mrznú. Tento problém však hravo vyriešia zateplené rukavice CTM Warmer, ktoré sú vďaka softshellovému materiálu vodeodolné a skvele držia teplo. Jazdenie v zime sa tak stane hračkou. Rukavice majú silikónovú potlač na dlani, ktorá zabezpečuje lepší grip na riadítkach. Na ukazováku je použitý materiál, vďaka ktorému môžete pohodlne ovládať dotykovú obazovku vášho smartfónu.
 
2. Multifunknčné náradie

 
Nikto sa nechce ocitnúť v situácií, keď je desiatky kilometrov od domova a výjazd mu prekazí technický problém na bicykli. Multifunkčné náradie je veľmi užitočný spoločník, pre ktorého by sme vždy mali nájsť miesto vo vrecku alebo cyklotaške. Multikľúč CTM Binn má až 18 rôznych kľúčov a náradí. Obsahuje imbusy 2/2,5/3/4/5/6/8 mm, krížový a plochý skrutkovač, torx T10/T25, nitovač pre 8/10/11s reťaze, montpáku, rozťahovač brzdových doštičiek a centrovací kľúč pre Mavic M7/Shimano 4.6/3.23/3,96.
 
3. Cyklotaška

 
Cyklotaškou zaručene potešíte každého cyklistu. Zmestia sa do nej základné veci, ktoré treba mať vždy v prípade potreby pri sebe. CTM Clay je obľúbená podsedlová taška s tromi popruhmi na uchytenie a ochranou sedlovej trubky. Má objem cca. 0,4L.
 
Cena: 9,90€ s DPH
 
4. Technické tričko

 
Technické tričko CTM Tech Tee kombinuje moderný štýl s prepracovaným materiálom, ktorý má perfektné vlastnosti na každodenné jazdenie, ako aj na bežné nosenie. Extra-ľahký rýchloschnúci polyester výborne odvádza pot a udržuje vás stále v pohodlí. Je dostupné v dvoch farebných prevedeniach a veľkostiach S-XXL.
 
Cena: 26,90€ s DPH
5. Detský bicykel

 
Kto by si nepamätal detstvo strávené v sedle bicykla, keď sa preháňal po okolí a objavoval nové miesta. Doprajte to aj svojim ratolestiam. Pri tvorbe našich detských bicyklov si dávame záležať na voľbe kvalitných komponentov a dosiahnutí vhodnej ergonómie. Výsledkom sú bicykle, ktoré si zamiluje každé dieťa. Dostupných je viacero modelov pre chlapcov aj dievčatá, stačí si vybrať vášho favorita. Čo tak chlapčenský Rocky 4.0 alebo dievčenský Missy?
 
Cena: Rocky 439,90€ s DPH, Missy 229,90€ s DPH
 
 
+1 bonus: 6. Sada osvetlenia CTM Radiant

 
Sada predného a zadného osvetlenia. Predné LED svetlo s Cree XPG R5 diódou a možnosťou dobíjania cez USB. Svietivosť: 400 lumenov. Vodeodolná konštrukcia
 
Cena: 24,90€ s DPH
Rukavice a mnoho ďalších doplnkov CTM nájdete na našom webe v sekcií Doplnky CTM
Prečítané: 3338 05/12/2018
Archív
Zobrazenie Mobil / Klasické

Predaj a servis bicyklov - Mihálko: 94301 Štúrovo, Hasičská 3. | Otváracia doba: P-P 9-16 S 9-11 | Telefón: +421 907 980 547 | E-mail: mihalko@mihalko.eu
Obchodné podmienky

Dostupnosť produktu si môžete overiť na telefonicky, alebo e-mailom.