🍁 Ideme naplno. Pri nákupe nad 50€ doprava zdarma. Použite kód: POSTAPRETEBA. 🍁

A bolo svetlo!

Kratšie dni so sebou prinášajú nižšiu viditeľnosť. Novinky.

Main banner

Kratšie dni so sebou prinášajú nižšiu viditeľnosť. Novinky v našom portfóliu osvetlenia teda prichádzajú v správny čas. Predstavujeme úplne nové prémiové svetlá s pokročilými funkciami ale aj ekonomickejšie varianty. Predné, zadné, kompaktné... Aké len budeš chcieť.

Product image 1

Ponuku predných svetiel rozširujeme o naše doteraz najsilnejšie svetlo D:AMP 16 so svietivosťou až 1600 lumenov (dosah až 140m). Má novú dvojitú šošovku so záplavovým širokým lúčom do blízka, ktorý v kombinácii s ďalekým bodovým lúčom poskytuje variabilitu v použití na ceste alebo v teréne.

D:AMP 16
Product image 2

V predných svetlách pridávame do ponuky aj kompaktné predné svetlo R:AMP 2 so svietivosťou až 200 lumenov pri dosahu svetelného lúča až 30m (CREE XP-G3 LED technológia). Poskytuje extra rýchlu montáž bez náradia pomocou gumového popruhu. So svojimi väčšími bratmi zdieľa vyhotovenie z prémiového hliníku, USB-C nabíjanie, pamäť režimov, indikátor stavu batérie a režimy osvetlenia.

R:AMP 2
Product image 3

V zadnom osvetlení máme novinku STAGE:V s extra výkonnými COB LED diódami, ktoré majú rozptyl až 260 stupňov a viditeľnosť na 1km. Zaujímavá je aj funkcia skupinová jazda - toto svetlo sa adaptuje na ostatné svetlá STAGE:V v okolí a automaticky sa zosúladí na rovnaký režim osvetlenia. Má v sebe zabudovaný senzor okolitého svetla, vďaka čomu sa automaticky prispôsobí okolitému prostrediu a prispôsobí úroveň osvetlenia. Zaujímavý je aj automatický režim dojazdu – ak batéria klesne pod hranicu 5%, svetlo sa prepne do tohto režimu a vydrží svietiť ešte 20 minút.

STAGE: V
Prečítané: 19 17/10/2024
Archív
Zobrazenie Mobil / Klasické

Predaj a servis bicyklov - Mihálko: 94301 Štúrovo, Hasičská 3. | Otváracia doba: P-P 9-16 S 9-11 | E-mail: mihalko@mihalko.eu
Obchodné podmienky

Dostupnosť produktu si môžete overiť na telefonicky, alebo e-mailom.