Ideme naplno. Pri nákupe nad 50€ doprava zdarma. Použite kód: POSTAPRETEBA.

Kellys Limited Edition

Akciové modely KELLYS THORX 10 a KELLYS MAGIC MASTER

Pre sezónu 2013 sme pre vás pripravili 2 akciové modely KELLYS THORX 10 a KELLYS MAGIC MASTER. Obidva modely horských bicyklov ponúkajú nadštandardnú výbavu a 30 prevodov za akciovú cenu. Tieto horské bicykle sú určené pre začínajúcich bikerov, ale svojím vybavením sú vhodným nástrojom aj pre pokročilých cyklistov. Zároveň sa na obidva bicykle s akciovou cenou vzťahuje predĺžená 5 ročná záruka.

KELLYS THORX 10

pôvodná cena 1.299,- €
akciová cena 1.099,- €
kellys_thorx_10_LE
Akciový model THORX 10 je postavený na ráme z profilovaných a trikrát stenčovaných trubiek hliníkovej zliatiny KELLYS 6BOX 3ple butted, ktorý je novinkou sezóny 2013. Tento nový rám vyšiel z konštrukčnej dielne KELLYSu. Rám z formovaných šesťuholníkových profilov je zvarený technológiou SWT (Smooth Welding Technology), hlavný rámový trojuholník má dokonale opracované a zabrúsené zvary. Aby sme docielili čistotu dizajnu rámu, radiace bowdeny sú vedené vnútrajškom rámu. Pre väčšiu tuhosť rámového setu sme použili systém THT (Tapered Head Tube) – rám má rozšírenú hlavovú trubku pre vidlice s kónickým krkom. Takéto spojenie ponúka oveľa vyššiu tuhosť. Model THORX 10 je vybavený odpruženou vidlicou Rock Shox Recon, ľahkými dutými kľukami Shimano Deore XT Hollowtech II, radiacimi komponentami Shimano Deore a Deore XT a hydraulickými kotúčovými brzdami KLS Helix 7L. Pre kolesá sme použili ráfiky KLS MadMax Disc a širšie plášte Schwalbe 2.25 Rocket Ron Performance.

KELLYS MAGIC MASTER

pôvodná cena 959,- €
akciová cena 699,-
kellys_magic_master_LE_3D
Tento akciový model má osvedčený rám z hliníkovej zliatiny KELLYS Alutec Avant a vybavili sme ho komponentami, na ktoré sa môžete spoľahnúť aj v náročnom teréne. Horský bicykel KELLYS MAGIC MASTER je vybavený vzduchovou vidlicou SR Suntour Raidon RL s diaľkovým uzamykaním pruženia vidlice, kľukami Shimano M522 so systémom Hollowtech Octalink, radiace komponenty Shimano Deore a Deore XT. Bicykel má spoľahlivé hydraulické kotúčové brzdy KLS Helix 7, kolesá sú obuté plášťami Schwalbe 2.25 Rocket Ron Performance.

Viac informácií, podrobnú špecifikáciu výbavy a geometriu rámu, sa dozviete po kliknutí na obrázok.

Modely s akciovou cenou sú dostupné v obmedzenom množstve.

Prečítané: 5953 01/03/2013
Archív
Zobrazenie Mobil / Klasické

Predaj a servis bicyklov - Mihálko: 94301 Štúrovo, Hasičská 3. | Otváracia doba: P-P 9-16 S 9-11 | Telefón: +421 907 980 547 | E-mail: mihalko@mihalko.eu
Obchodné podmienky

Dostupnosť produktu si môžete overiť na telefonicky, alebo e-mailom.